• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.04.2018

12:32

BOLT UBIO I POSLEDNJU NADU NAVIJAČA: Neću se takmičiti u Tokiju!

Ostali sportovi

BOLT UBIO I POSLEDNJU NADU NAVIJAČA: Neću se takmičiti u Tokiju!

Podeli vest

Višestruki olimpijski atletski šampion Jusein Bolt odbacio je mogućnost povratka takmičenjima na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine

Bolt je završio karijeru prošlog leta na Svetskom prvenstvu u Londonu i od tada je učestvovao u raznim promotivnim manifestacijama, ali je i trenirao fudbal sa prvim timom Borusije iz Dortmunda.

Na konferenciji za medije na Igrama Komonvelta Bolt je upitan o mogućnosti povratka takmičenjima u Tokiju 2020. godine.

Novinar je pitao: "Da li sam u pravu ili grešim", a Bolt je odgovorio: "Grešite".

Jamajkanac je svetski rekorder u trkama na 100 i 200 metara, a upitan da li misli da će njegov rekord od 9,85 sekundi biti srušen, Bolt je odgovorio: 

- Nadam se da se to neće uskoro dogoditi.

Takođe, 31-godišnji Jamajkanac upitan je da li se nekada osvrne na karijeru i dostignuća.

- Naravno. Moj najboli prijatelj i ja se uvek pitamo da li je moguće da smo to ostvarili? Fudbal sam igrao na ulici, sa flašama, svime što mi je palo pod ruku. Trčao sam bosonog i veoma sam srećan što sam mogao da inspirišem ljude - rekao je Bolt.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija