• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.04.2018

19:22

(VIDEO) SKANDALČINA U NOVOM PAZARU! Izviždana himna Srbije pred odbojkaško finale!

Ostali sportovi

(VIDEO) SKANDALČINA U NOVOM PAZARU! Izviždana himna Srbije pred odbojkaško finale!

Podeli vest

Težak skandal u Novom Pazaru! Himna Srbije "Bože pravde" ispraćena je salvom zvižduka sa tribina pred početak odbojkaškog finala plej-ofa između domaćeg tima i Vojvodine

Pored toga što je veliki broj domaćih navijača izviždao himnu, barem pola gledalaca je ostalo da sedi kada su krenuli taktovi "Bože pravde"!

Jedino su odbojkaši Vojvodine ponosno pevali himnu, kao da su došli da igraju u neku drugu zemlju!

Novosađani su, inače, blizu osvajanja titule prvaka Srbije, pošto vode 2:0 u pobedama i još jedan trijumf im nedostaje da uzmu pehar.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jjj

pre 6 godina

pa i mi smo 15 godina zvizdali svojoj himni hej sloveni, tako da ne znam sta se cudite... mi smo najjadniji narod na ovoj planeti, ali izgleda da to niko ne kapira u srbiji...

Dragan Skoplje

pre 6 godina

zalosno za srbiju ovi banditi treba da se izbace iz lige,I vec jednom da se nauce kako se postuje drzava u koju zive ovo je bruka,I timda se kazni drakonskom kaznom I da se izbaci iz lige samo kazna za vakvo nevospitanje....nemam reci bruka

dusan

pre 6 godina

Ја бих пребацио српску престоницу у Рашку!Тако је некада и било.

Marcco

pre 6 godina

A sta da se očekuje kada nam himna govori o božijim pravdama i srpskom rodu...

Rs

pre 6 godina

Žive u Srbiji a zvižde toj Himni???Nek idu u Tursku slobodno šta će ovde???

u magnovenju

pre 6 godina

Зашто није прекинут меч?

Goran

pre 6 godina

Nema tu skandala.Oni su pokazali da vole tursku iako turski neznaju ni da beknu,pokazali su da se stide srpskih korena i da je to u njima umrlo.Posto neznaju ko su,znaju ali nece da znaju i koga vole,BILO BI VEOMA ULJUDNO I CASNO SA NASE STRANE DA IH POSALJEMO O NASEM TROSKU U NOVU,NJIMA VOLJENU DOMOVINU.Bolje bi im bilo da to sada urade milom nego uskoro silom.Zao mi je samo sto ce u tom nedelu koje sami prave i traze,stradati i nevini.Znam mnoge koji se stide zbog ovoga ali ne smeju da kazu.

Mirza

pre 6 godina

Oduzimanje bodova i 3 utakmice bez navijaca za pocetak

branko1

pre 6 godina

Da je normalna zemlja Novi Pazar bi bio diskvalifikovan I drakonski kažnjen,pa nek se tako ponašaju I drugi put

Saradžogla

pre 6 godina

Све што је било турско отишло је назад у Турску.Само су остале њихове слуге потурице јер такве тамо нико није хтео.Потурчени србин је потурица!Али,тешко је живети са том грехотом на души!И шта се десило?Потурице одлучили да се ПОКУРЧЕ и тако постадоше БОШЊАЦИ!Православље их неће а прави муслимани их не сматрају својима! .... А само треба погледати родослов и вратити се својој српској вери.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Јавни скуп, на којем се "вређа ДРЖАВА, ДРЖАВНА ОБЕЛЕЖЈА И ХИМНА...се забрањује..."! Моментално - растура...Публика удаљује...А даље се наставља УТАКМИЦА само - са учешћем службених лица...!! Али...Србија није ПРАВНА ДРЖАВА... ?! Да јесте... - тако би се поступило...!! Без пардона...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17