• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.04.2018

20:51

ČAVIĆ GA I DALJE PROGANJA! Felps: Prva trka na koju pomislim je uvek ONA iz Pekinga!

Ostali sportovi

ČAVIĆ GA I DALJE PROGANJA! Felps: Prva trka na koju pomislim je uvek ONA iz Pekinga!

Podeli vest

Legendarni američki plivač Majkl Felps priznao je da kada se osvrne na svoje uspehe u karijeri, uvek prvo pomisli na trku na 100 metara delfin protiv Milorada Čavića na Olimpijskim igrama u Pekingu

Iako je utvrđeno da je srpski plivač Čavić prvi stigao na cilj i zaslužio zlatnu medalju, ispostavilo se da nije dovoljno snažno pritisnuo senzor, pa je najsjajnije odličje, nepravedno, odneo Felps.

U intervjuu za televiziju NBC na pitanje na koju trku prvo pomisli kada i danas krene u bazen, Amerikanac je rekao:

- Teško je ne prisetiti se trke na 100 metara leptir sa Igara u Pekingu. Prvo ta, pa onda ostale u kojima je bilo "gusto" - priznao je Felps.

Najtrofejniji olimpijac svih vremena, sa 28 medalja, kao svoju najbolju trku u karijeri izdvojio je jednu sa poslednjih Igara.

- Moja najbolja trka u životu je bila na 200 leptir u Riju. Tu sam medalju najviše želeo - istakao je Felps.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija