• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.05.2018

18:54

(FOTO) SVILAJNAC DOČEKAO HOKEJAŠE: Učenicima osnovnih i srednjih škola OTKRILI TAJNE HOKEJA NA TRAVI!

Ostali sportovi

(FOTO) SVILAJNAC DOČEKAO HOKEJAŠE: Učenicima osnovnih i srednjih škola OTKRILI TAJNE HOKEJA NA TRAVI!

Podeli vest

U neposrednoj blizini Prirodnjačkog centra u Svilajncu na terenima OŠ “Jovan Jovanović Zmaj“, upriličen je susret hokejaša na travi sa učenicima osnovnih i srednjih škola iz Svilajnca i Kušiljeva 

Među gostima koji su pohodili Svilajnac bili su članovi državnog prvaka HK “BASK“, kao i hokejaški stručnjaci Antonio Antonov, Radoje Obradović, Slavko Damjanov, Miro Jotić, Novica Todosijević, Aleksandar Pavlović, Zoran Matijević i Jovan Nikolić.

SHNT Beograd

- Domaćin Prof Živorad Marković i Prof Saša Pavlović, priredili su divan hokejaški dan u Svlajncu. Učenicima osnovnih i srednjih škola demonstriran je hokej na travi, a i sami učenici su imali priliku da isprobajuju neke od osnovnih tehnika igre. 

SHNT Beograd

Kao dobri domaćini, nakon sportskih aktivnosti goste su poveli u obilazak Gradske dvorane, Prirodnjačkog centra i Poljoprivredne škole - ispričao je Miro Jotić generalni sekretar SHNT Beograda. 

SHNT Beograd

Jotić je istakao da su svi gosti bili impresionirani Svilajncom kao gradom i mogućnostima koje pruža za razvoj hokeja na travi i organizaciju sportskih takmičenja u budućnosti.

PEHAR ŠAMPIONA SE VRATIO KUĆI: Posle dramatične završnice prvenstva hokejašice BASK-a ŠAMPIONKE SRBIJE U DVORANSKOM HOKEJU

HOKEJAŠI NA TRAVI UDARILI KAMEN TEMELJAC: Pedagoški fakultet u Užicu postaje centar razvoja hokeja Zapadne Srbije

HOKEJAŠI NA TRAVI MOGU DA SE POHVALE: Novoosnovani klub "Sreten Adžić" iz Jagodine, postaje motor razvoja hokeja NA FAKULTETIMA I ŠKOLAMA CENTRALNE SRBIJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17