• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.05.2018

20:40

GRUZIN DONEO MEDALJU SRBIJI! Kadžaja osvojio srebro na EP!

Ostali sportovi

GRUZIN DONEO MEDALJU SRBIJI! Kadžaja osvojio srebro na EP!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije u rvanju Mihail Kadžaja osvojio je srebrnu medalju u kategoriji do 97 kilograma grčko-rimskim stilom na Evropskom prvenstvu u Kaspijsku, pošto je u finalu poražen od Jermena Artura Aelksanija

Kadžaja je Gruzin i nastupa pod zastavom Srbije, a finalu je savladan rezultatom 7:0 od olimpijskog i trostrukog svetskog šampiona Aleksanijana.

On je prethodno u kvalifikacijama bio bolji od Ivana Barjakova 3:1, da bi u osmini finala istim rezultatom pobedio Orhana Nurijeva iz Azerbejdžana.

U četvrtfinalu uspeo je da preokrene rezultat protiv Madjara Balaža Kiša od 0:3 do konačnih 7:3, a u polufinalu je pobedio Ramzina Azisira iz Nemačke.

Srbiji je pre toga srebro doneo Viktor Nemeš u kategoriji do 77 kilograma, kao i Nemanja Majdov u kategoriji do 90 kilograma.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija