• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.05.2018

14:59

BORKOVIĆ ČUVA VRH: U Holandiji osvojio 10 bodova!

Ostali sportovi

BORKOVIĆ ČUVA VRH: U Holandiji osvojio 10 bodova!

Podeli vest

Srpski automobilista Dušan Borković osvojio je 10 bodova na prvoj trci u holandskom Zandvortu i ostao na čelu u generalnom plasmanu TCR Evropa šampionata

Vozač NIS Petrol tima u saradnji sa Target competition timom u automobilu Hyundai i30 N osvojio je peto mesto u prvoj trci, što je uspeh s obzirom da su u njegovoj ekipi imali restrikcije na automobilu i bili hendikepirani u odnosu na konkurenciju.

- Nisam oduševljen. Dobro sam startovao i mogao sam na drugu poziciju, ali sam na samom startu dobio udarac otpozadi i imam sreće što sam uopšte spasao auto. Ono što je dobro je da sam bio najbolji od svih sedam Hjundaija. Niko od njih nije mogao da prati moj ritam -  rekao je Borković.

Borković je sakupio ukupno 11 bodova, računajući i jučerašnje kvalifikacije, i sa 66 poena vodi u generalnom plasmanu, osam više od drugoplasiranog Askone.

Druga trka u Holandiji vozi se u nedelju od 14.55.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija