• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.05.2018

10:23

(VIDEO) SUDIJA IMA BRADU OD KAMENA! Dobio kroše, a nije ni trepnuo!

Ostali sportovi

(VIDEO) SUDIJA IMA BRADU OD KAMENA! Dobio kroše, a nije ni trepnuo!

Podeli vest

Mnogi bi svetski bokseri voleli da imaju bradu kao sudija koji je vodio meč za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji između Adonisa Stivensona i Badu Džeka

U jednom momentu, usred borbe, sudija je krenuo da razdvoji borce, koji su se uhvatili rukama, a onda je sevnuo kroše Badu Džeka!

Arbitar je dobio snažan, čist udarac u bradu i - ništa! Stameni sudija je samo malo klimnuo glavom, kao da je jače kinuo i meč se nastavio. 

A, meč je završen - nerešeno. Dvojica sudija su ocenila da su bokseri bili izjednačeni, tako da je većinskom odlukom borba završena bez pobednika.






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija