• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.05.2018

19:59

PREKO DERBIJA DO TITULE! Partizan ponovo bolji od Zvezde u bazenu!

Ostali sportovi

PREKO DERBIJA DO TITULE! Partizan ponovo bolji od Zvezde u bazenu!

Podeli vest

Vaterpolisti Partizana napravili su ogroman korak ka odbrani titule prvaka Srbije. Crno-beli su u velikom derbiju na bazenu Banjica savladali Crvenu zvezdu sa 10:7 i sada četiri kola pre kraja šampionata imaju četiri boda prednosti

Inače, ove sezone u domaćem prvenstvu ne igra se plej-of. Partizan je i u prvom superligaškom okršaju slavio protiv najvećeg rivala.

Crno-beli su večeras diktirali ritam praktično od početka utakmice, kada su stekli prednost od 2:0. Zvezda je uspela da se rezultatski vrati u meč na početku drugog kvartala, ali od tog trenutka pa do kraja bila je u minusu.

Vrata pobede Partizana polako je odškrinuo raspoloženi Aleksandar Andrejević kada je golom sa distance na isteku napada doneo prednost od 6:3 dva minuta pre kraja.

Kada je Marko Janković na startu poslednjeg perioda povisio na 8:4 delovalo je da su crno-beli otklonili sve dileme. Ali, Zvezdu je donekle probudio Đorđe Tanasković i sredinom poslednje deonice smanjio na dva gola zaostatka.

Ipak, Partizan je tri minuta pre kraja pronašao način da odgovori, a Andrejević je postigao pogodak za 9:6 i tada je bilo jasno da su crno-beli osigurali tri veoma važna tri boda.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija