• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.05.2018

22:36

GRBIĆ LJUT NA IGRAČE: Neka razmisle šta hoće da budu kad porastu!

Ostali sportovi

GRBIĆ LJUT NA IGRAČE: Neka razmisle šta hoće da budu kad porastu!

Podeli vest

Selektor srpskih odbojkaša Nikola Grbić kritikovao je svoje igrače posle današnjeg poraza od Italije, uz reči da oni treba da nauče da se nose sa dobrom igrom protivnika

- Moji igrači treba da nauče da se nose sa dobrom igrom protivnika. To je nešto što nismo bili u stanju da uradimo ovog vikenda. Izgubili smo se kada protivnik igra dobro. Treba da se zamislimo, šta hoćemo da budemo kad porastemo - rekao je Grbić posle utakmice u Kraljevu.

Srbija je ubedljivo izgubila od Italije u tri seta, što joj je drugi poraz u tri utakmice prvog vikenda Lige nacija.

- Svestan sam svih poteškoća, manjka odmora, priprema... Međutim, to su samo izgovori. Ako želimo da budemo u društvu ovih ekipa, koje su olimpijski šampioni i vicešampioni... Oni igraju ovako, ne znam koliko njih je igralo finale Lige šampiona, pa su sveži kao ruže. Bar meni je tako izgledalo - istakao je selektor "orlova".

Kapiten ekipe Marko Ivović kazao je da je srpski tim radio sve drugačije nego što je trebalo i da je rezultat, posebno u drugom i trećem setu, bio sramota.

- Kao igrač i kapiten treba da poručim svima da još treba da verujemo, ovo je početak. Ovo nije naša igra, daleko smo od nje. Lađe još putuju. Sam pristup je bio potpuno pogrešan. Sve što smo pričali u svlačionici, nismo ispoštovali nijednog momenta. Sami smo krivi. Nažalost se jako loše završilo - kazao je Ivović.

On je naveo da Srbija narednog vikenda treba da ima potpuno drugačiji pristup.

Reprezentativac Uroš Kovačević rekao je da je njegovoj ekipi nedostajala energija, a da je Italija trenutno bolja.

- Nedostajalo nam je energije. Igrali smo jako lošu odbojku. Oni su igrali odličnu, a mi samo tonemo dublje i dublje u bunar. Tako smo i izgubili utakmicu, na jednostavan način. Oni su trenutno kvalitetniji od nas, igrali su bolje i to je što je, što se nas tiče - poručio je Kovačević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59