• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.06.2018

21:47

SPEKTAKULARAN PREORKET "ORLOVA"! Odbojkaši Srbije posle pet setova slomili Bugare!

Ostali sportovi

SPEKTAKULARAN PREORKET "ORLOVA"! Odbojkaši Srbije posle pet setova slomili Bugare!

Podeli vest

Odbojkaši Srbije pobedili su posle pet setova Bugarsku (25:17, 23:25, 23:25, 25:21, 16:14), u četvrtom meču ovogodišnjeg izdanja Lige nacija

Izabranici Nikole Grbića došli su do druge pobede i sada se nalaze na devetom mestu sa skorom od 2/2. Ekipa Nikole Grbića znatno povećala šanse za plasman na finalni turnir Lige nacija.

Srbija je, iako je na startu gubila, lako dobila prvi set, ali su potom  ispustili veliku prednost, a Bugari su uspeli da izjednače na 1:1.

Dobili su domaćini i treći period igre, ali je potom usledila odlična igra Srbije u četvrtom, za novo izjednačenje. Peti set Bugarska je bolje počela, u završnici je imala i pet poena viška (10:5), ali su "orlovi" su prišli i na poen zaostatka (11:10).

Bugarska je stigla do dve vezane meč lopte.  ali je obe Srbija spasila, drugu blokom Lisinca! "Orlovi" su prvu meč loptu imali posle kontre Luburića (15:14), i odmah su je iskoristili asom momka koji je danas slavio rođendan, Petra Krsmanovića – 16:14.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija