• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.06.2018

20:16

(FOTO) VANJA JAKŠIĆ NAS OBRADOVAO SREBROM: Takmičar TK Banjica nastavio tradiciju osvajanja medalja NA VELIKIM TURNIRIMA!

Ostali sportovi

(FOTO) VANJA JAKŠIĆ NAS OBRADOVAO SREBROM: Takmičar TK Banjica nastavio tradiciju osvajanja medalja NA VELIKIM TURNIRIMA!

Podeli vest

U drugom delu turnira 1. Multievropske igre u Bugarskoj, u Plovdivu, TK Banjica ponovo se kući vraća sa medaljom ovog puta - srebrnom

TK Banjicu je na ovom turniru predstavljao Vanja Jakšić u kategoriji junior do 45kg, koji je u finalnoj borbi izgubio od ruskog protivnika. 

Vanja JakšićTK Banjica

Vanja Jakšić

- Ovom prilikom bi se zahvalili našim velikim prijateljima Miodragu Jovanoviću iz TK Ares, iz Nisa i Slaviši Periću iz TK Zrenjanin, koji su bili vođe timova na ovom turniru koji je trajao 10 dana- rekao je prvi trener TK Banjica Nebojša Rakić.

TK Banjica

Da se podsetimo, u prvom delu turnira pre sedam dana u žestokoj konkurenciji više od 1100 takmičara iz cele Evrope, kadet Dimitrije Ajduković (do 57 kg) je osvojio bronzanu medalju pošto je pobedio takmičare i Ukrajine i Grčke, dok je  u polufinalu izgubio od prvaka turnira takmičara iz Turske rezultatom 12: 9. 

TK Banjica

Dimitrije Ajduković je tada bio jedini takmičar iz Srbije koji se okiti medaljom u muškoj konkurenciji. Sedam dana kasnije lepe vesti u štab TK Banjica doneo je i Vanja Jakšić, koji se kući vratio sa srebrnim odličjem.

TK Banjica


DIMITRIJE AJDUKOVIĆ DONEO RADOST: Na Prvom multievropskom prvenstvu u tekvondou IZBORIO BRONZU!

TK BANJICA OSVETLALA OBRAZ NA ASTERIKS KUPU: U konkurenciji više od 1.000 takmičara , OSVOJENE TRI MEDALJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17