• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2018

23:02

(FOTO) GDE SI KUPIO SAT? Savić poručio "barakudama": Nemojte kao fudbaleri!

Ostali sportovi

(FOTO) GDE SI KUPIO SAT? Savić poručio "barakudama": Nemojte kao fudbaleri!

Podeli vest

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić našalio se na zajedničkoj konferenciji za medije u Barseloni da se nada kako uspeh hrvatskih fudbalera na Mundijalu u Rusiji neće biti "vetar u leđa" njihovim vaterpolistima na šampionatu Evrope u Barseloni

Savić je na konferenciji na kojoj su bili i hrvatski kolega Ivica Tucak i selektor domaćina Španije Martin David istakao da cilj Srbije zna, zlato na OI u Tokiju i da su sva takmičenja do tada "usputne stanice".

Srbija je osvojila zlato na prethodna tri šampionata, a sve prognoze kažu da će Hrvati, svetski šampioni iz Budimpešte, biti najveći rival na putu do četvrtog uzastopnog.

- Imali smo odlične treninge sa Španijom. Atmosfera je u redu, zdravi smo. Protiv Rumunije očekujem naravno pobedu, ali i igru koja će pokazati gde smo sada. Ovde su najbolje ekipe sveta. Naš cilj se zna Tokio 2020. i sve do tada su usputne stanice. Posle Rija smo okrenuli novu stranicu - rekao je Savić i prokomentarisao uspeh hrvatskih fudbalera:

- Nadam se samo da uspeh Hrvata u fudbalu neće biti vetar u leđa i njihovim vaterpolistima.

VSS

Kapiten Filip Filipović čestitao je Novaku Ðokoviću na uspehu na Vimbldonu.

- Koristim priliku da čestitamo Ðokoviću i njegov uspeh nas raduje.Pokazao je da je klasa. Jedva čekamo da počne prvenstvo, uvek je isti cilj bez obzira kakav je sastav. Imaćemo protiv Rusije jaku proveru, a posle počinje ono pravo - istakao je Filipović.

Srpski vaterpolisti počinju šampionat u utorak od 20.30 protiv Rumunije, a potom slede mečevi protiv Slovačke i Rusije.Konferenciju je obeležila i zanimljiva situacija u kojoj su Filipović i Tucak gledali ručne satove jedan drugom.

VSS




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17