• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.07.2018

15:17

ZA NAS PRVENSTVO TEK SADA POČINJE! Vaterpolisti se oštre za četvrtfinale EP

Ostali sportovi

ZA NAS PRVENSTVO TEK SADA POČINJE! Vaterpolisti se oštre za četvrtfinale EP

Podeli vest

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da za njegovu ekipu Evropsko prvenstvo počinje utakmicom četvrtfinala

- Za nas prvenstvo sada počinje. Ne želim ništa o Mađarima da pričam, neka se završe dueli u nedelju. Naš zadatak jeste da održimo takmičarski tonus. Nismo imali jake utakmice u grupi, koristili smo ih za druge stvari, a sada je vreme za susrete u kojima se igra samo na pobedu - rekao je Savić, a preneo je Vaterpolo savez Srbije. 

 Srpski vaterpolisti imali su u petak slobodno posle podne, ali su uveče posle sastanka pažljivo posmatrali duel Hrvatske i Grčke, odnosno Španije i Crne Gore. Zajedno sa Italijom i Srbijom direktni četvrtfinalisti su još Hrvatska i Španija. 

Srbija će u utorak u četvrtfinalu Evropskog prvenstvau Barseloni igrati protiv boljeg iz duela između Holandije i Mađarske koja je veliki favorit u tom meču.

- Nije prvi put da imamo tri dana slobodno. Znam već da ćemo ga iskoristiti na najbolji mogući način. Učinićemo sve da Mađare dočekamo u najboljem mogućem izdanju. Dobri su, bolji od rezultata koje su ostvarili do sada - rekao je Sava Ranđelović.

Kapiten Filip Filipović, MVP drugog kola, uspešno vodi ekipu, a utakmice u grupi je već zaboravio.

- Nije Slovačka ekipa na koju bi još trebalo da se troše reči. Najvažnije je da smo živi i zdravi, da povreda nema i da ćemo spremni dočekati utakmice. Dosadašnje su potvrdile da je ovo izuzetno jako takmičenje, a mi se ne zavaravamo da su Mađari slabi - kazao je on.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija