• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.07.2018

16:51

NEMCU PRIJA DOMAĆI TEREN! Fetel na polu u Hokenhajmu!

Ostali sportovi

NEMCU PRIJA DOMAĆI TEREN! Fetel na polu u Hokenhajmu!

Podeli vest

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel startovaće sa pol pozicije u trci za Veliku nagradu Nemačke, pošto je u kvalifikacijama ostvario najbolje vreme

Fetel je najbrži krug izvezao za minut i 11,212 sekundi. Njemu će društvo u prvom startnom redu praviti vozač Mercedesa Valteri Botas, koji je ostvario 0,214 sekundi lošije vreme.

S trećeg mesta startovaće Kimi Raikonen iz Ferarija, a Maks Ferštapen iz Red Bula praviće društvo Fincu u drugom startnom redu.

Jedno od najboljih startnih mesta u karijeri napravio je vozač Hasa, Danac Kevin Magnusen koji će startovati s petog mesta, a iza njega nalazi se njegov timski kolega Roman Grožan.

Prvih deset kompletirali su Niko Hulkenberg i Karlos Sainc iz Renoa, odnosno Šarl Leklerk iz Zaubera i Serhio Peres iz Fors Indije.

Aktuelni svetski šampion Luis Hamilton iz Mercedesa u prvom delu kvalifikacija malo je izleteo sa staze i pritom oštetio hidrauliku, pa je usled kvara morao da odustane od daljeg nadmetanja u kvalifikacijama.

Trka za Veliku nagradu Nemačke voziće se sutra od 15.10 na stazi u Hokenhajmu.

KATASTROFA ZA HAMILTONA! Pokvario mu se bolid, propale mu kvalifikacije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija