• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.07.2018

11:00

BOLEST MOZGA! Ukrajinski političari u transu zbog velike pobede njihovog boksera u MOSKVI!

Ostali sportovi

BOLEST MOZGA! Ukrajinski političari u transu zbog velike pobede njihovog boksera u MOSKVI!

Podeli vest

Ukrajinski bokser Aleksandr Usik postao je apsolutni šampion u kruzer kategoriji i to pobedom nad Rusom Muratom Gasijevim usred Moskve, a to je bacilo u trans ukrajinske političare

Najbolji bokseri sveta u kruzer kategoriji sastali su se u Moskvi, da se bore za sva četiri šampionska pojasa. Murat Gasijev je bio najveći favorit, ali ga je Aleksandr Usik razbio u finalu i jednoglasnom odlukom sudija postao je prvak sveta.

To je toliko odjeknulo u Ukrajini, da su počela da pljušte saopštenja političara, koji u prvi plan ne stavljaju uspeh Usika, već činjenicu da ga je napravio u - Moskvi!

Predsednik Ukrajine Petar Porošenko je saopštio:

- Nisam ni sekundu posumnjao da će Saška pobediti! Ukrajinski simbol, koji je odjeknuo iz Moskve po celom svetu - on je simbol naše borbe, korak ka našoj pobedi. Ukrajina se ponosi tobom - napisao je Porošenko na tviteru.

Julija Timošenko, nekadašnja premijerka Ukrajine se obratila preko fejsbuka:

- Čestitam svim Ukrajincima veliku pobedu Aleksandra Usika u Moskvi! Nama su takve pobede sada potrebne. Takve pobede, na takvom mestu! Aleksandar sa žuto-plavom zastavom iznad glave i sa pesmom "neću dati svoju zemlju nikom, pre ću da poginem u boju" je simbol, primer koji daje svima nama snagu i jedinstvo. Hvala Aleksandre. Slava Ukrajini - objavila je Timošenkova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mileta

pre 5 godina

MRZNJA JE BOLEST NEIZLECIVA .VATICAN U UKRAJINI NAPRAVI 500 CRKAVA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija