• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.07.2018

18:45

"DRIM TIM" IMA RECEPT ZA ŠPANCE: Naš film je najvažniji, ambijent nas neće poremetiti!

Ostali sportovi

"DRIM TIM" IMA RECEPT ZA ŠPANCE: Naš film je najvažniji, ambijent nas neće poremetiti!

Podeli vest

Srpski vaterpolisti Filip Filipović, Branislav Mitrović i Andrija Prlainović kažu da će Španija (subota, 22:15) imati veliku podršku sa punih tribina u Barseloni, ali da znaju kako se igraju finala na velikim takmičenjima

Srbija i Španija se u subotu sastaju u borbi za titulu prvaka Evrope u reprizi finala Svetskog prvenstva u Rimu 2009, poslednjem finalu Španaca koji su "delfini" dobili posle peteraca.

- Samim tim što igraju kod kuće imaju šansu da naprave rezultat posle dugo vremena, igraju na talasima raspoloženja i tada mogu da budu preko svojih realnih mogućnosti. Treba da se zatvori kontra, da napravimo igru šest na šest, a tu su naše šanse veće. Biće manje zahtevna fizički utakmica u odnosu na Hrvatsku - rekao je Mitrović, a prenosi VS.

Golman Srbije ističe da ne sme da se potceni, a ni preceni Španija.

- Treba da gledamo sebe, da nastavimo da igramo našu igru, a kada je tako onda možemo da se radujemo. Ambijent neće da nas poremeti. Odigrali smo poslednje dve utakmice pod tenzijom, iskusni smo - naveo je on.

LEN

Kapiten Filip Filipović dodaje da poznaje igru domaće selekcije na ovom turniru.

Međutim, sva taktika, sve priče o adutima padaju u vodu kad počne finale. Znamo kako se igraju te utakmice, kako se pobeđuje. Imamo lepu priliku da odbranimo titulu. Za to nam treba odbrana, a ne da mnogo razmišljamo o Špancima, mada mi je drago da su oni, a ne Italijani u finalu. Naš film je najvažniji - kaže Filipović.

I Andrija Prilanović smatra da je Srbija treba da nastavi u istom ritmu i jako u odbrani.

- Bili smo agresivni i sigurni u odbrani protiv Hrvatske, uvek na igraču sa loptom, dobro postavljeni... Da nema lakih golova u našoj mreži. Možda su Španci najbrži na turniru, imaju sjajne individualne kontre, a ostalo je na našoj strani, kvalitet, mentalna snaga, iskustvo... Igrati finale u zemlji domaćina je izazov - zaključio je Prlainović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija