• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

28.07.2018

09:16

ZLATO ĆE BITI ORDEN ZA POBEDU NAD IDIOTIMA! Ikodinović ne sumnja da će Srbija odbraniti titulu na EP

Ostali sportovi

ZLATO ĆE BITI ORDEN ZA POBEDU NAD IDIOTIMA! Ikodinović ne sumnja da će Srbija odbraniti titulu na EP

Podeli vest

Danilo Ikodinović ubeđen je da će vaterpolisti Srbije preko Španije (22.15, RTS1) dočepati novog zlata, ali nije mogao, a da se ne osvrne na skandalozno suđenje protiv Hrvata (9:2) i kukavički potez Fatovića, koji je pesnicom udario Filipa Filipovića

Posebno je Ikodinović kivan na sudije.

- Hrvatski selektor Ivica Tučak ih je nazvao poluidiotima, zbog toga je suspendovan, ja mislim da su oni totalni idioti. Sram da ih bude! Samo dva maloumnika ne vide kada jedan čovek, u ovom slučaju Fatović, udara pesnicom drugog čoveka iznad vode. Filipović je muški sve izdržao, nije naseo na provokaciju. Hrvati su nam time učinili uslugu jer smo se od tog momenta izdigli do konačne pobede. Na neki način to zlato koje sam ubeđen da ćemo osvojiti je orden za borbu protiv gluposti koje su obuhvatile celi vaterpolo sport. Žao mi je što su Poljak i Rus uništili lepu utakmicu - kazao je za Alo Ikodinović.

Na "delifinima" je da protiv domaćina šampionata još jednom pobedm potvrde dominaciju. 

- Kada smo na veličanstven način pregurali sve ovo do finala, ubeđen sam da ćemo u tom poslednjem meču odbraniti evropski tron na kojem se nalazimo na poslednja tri šampionata. Procentualno, Srbiji dajem 60 odsto, a Španiji 40 odsto šansi da će pobediti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija