• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2018

12:55

POTPUNI HIT! Tviteraš ima genijalan predlog KAKO DA NAGRADIMO ZLATNE VATERPOLISTE!

Ostali sportovi

POTPUNI HIT! Tviteraš ima genijalan predlog KAKO DA NAGRADIMO ZLATNE VATERPOLISTE!

Podeli vest

Sad se svi busamo u grudi kako srpskom vaterpolu nema ravnog na svetu celom, "delfini" su nacionalni heroji, ali već sutra kad euforija prođe, Srbi će se vratiti svom najomiljenijem gubitničkom sportu - fudbalu

Pobednički tim iz Barselone razići će se po svojim klubovima, uglavnom u inostranstvu, a srpski vaterpolo će nastaviti da pliva zahvaljujući samo ekstremnom talentu koji za ovaj sport posedujemo. Jer, neki novi klinci nastaviće da treniraju u poluraspadnutim i ledenim bazenima, bez para i osnovne opreme, a od njih očekujemo da nastave neverovatan zlatni niz Filipovića, Prlainovića, braće Pjetlović... Teško će to tako moći.

I zato tviteraši imaju potpuno genijalnu ideju kako da se odužimo sportu koji nam je doneo toliko radosti:

- Ako je fudbal sa onim jadnim rezultatima zaslužio stadion od 200-250 miliona evra, vaterpolisti su zaslužili da im napravimo more! - napisao je tviteraš pod nadimkom GodoCekaMene.



Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija