• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.07.2018

14:10

VUČIĆ POTVRDIO: Spremna nagrada za zlatne vaterpoliste, SAVEZU NOVAC DA VRATI DUGOVE RANIJEG RUKOVODSTVA!

Ostali sportovi

VUČIĆ POTVRDIO: Spremna nagrada za zlatne vaterpoliste, SAVEZU NOVAC DA VRATI DUGOVE RANIJEG RUKOVODSTVA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas vaterpolistima Srbije na osvojenoj evropskoj tituli, i najavio da će do kraja nedelje dobiti sve što su zaradili!

- Oni se nisu borili za novac, već za svoju zemlju, junački, srčano i doneli su ogromnu radost našem narodu - rekao je Vučić u Nikincima nakon pokazne vežbe gađanja iz streljačkog naoružanja.

Kazao je da je doneta odluka da se pokrije bazen u Vrnjačkoj banji, poduhvat koji će koštati 1,5 miliona evra.

Takođe je rekao da će vaterpolo savez dobiti više novca, kako bi mogao da vrati sve dugove koji su se nagomilali tokom ranijeg rukovodstva.

(FOTO) OVI MOMCI SE BORE PROTIV LOGIKE! Zlatni "delfini" stigli u Srbiju, selektor Savić ponosan!

Istakao je da je važno da krenemo sa dodatnim pripremama za Olimpijske igre u Tokiju i tamo osvojimo 12 medalja, dodajući da će sve što bude preko 10 medalja predstavljati ogroman uspeh za našu zemlju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubinko

pre 5 godina

Sjajne vesti, treba ulagati u sport. Ovakvi uspesi ne mogu se ostvariti bez fantastičnih igrača.

Niki

pre 5 godina

Bravo, delfini. Sve pohvale i zaslužujete! Pravi ste junaci! Od najboljih za najbolje!

Sasa

pre 5 godina

Tako je. I drzava i svi mi moramo da budemo uz nase zlatne momke.

Mira

pre 5 godina

Veliki uspeh, navikli smo vec od nasih vaterpolista na to, raduje sto se ne kasni sa isplatama vise nego zasluzenih nagrda, sto se ulaze u vaterpolo i bazene, kao i ostale sportske objekte i bazicne sportove. Sportisti su nas, i kada nismo u drugim sferama bili pozitivno predstavljani i svetu, uvek predstavljali na najbolji moguci nacin.

Megi

pre 5 godina

Bravo, nasi vaterpolisti su zasluzili samo najbolje i mnogo vise , podrska za inicijativu da im se obezbede bolji uslovi

Ogi

pre 5 godina

Zasluzili su svaku nagradu i pohvalu. Oni su ponos i dika Srbije. Sve najbolje momci

Zoki

pre 5 godina

Zasluzili su nagradu. Nije dobro sto su ih neki iz prethodnih vlada pokrali i zaduzili, pa sadasnja mora da "vadi kestenje". Sve u svemu zlatni su i cestitam im.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Zlatni vatrepolisti su zaslužili da dobiju nagrade.

Dača

pre 5 godina

Doneli su neopisuvu radost i sreću, hrabro su se borili i osvojili zlato.-

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija