• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2018

16:57

HAMILTON POKORIO HUNGARORING, Fetel i Kimi mu gledaju u leđa, Botas odlepio!

Ostali sportovi

HAMILTON POKORIO HUNGARORING, Fetel i Kimi mu gledaju u leđa, Botas odlepio!

Podeli vest

Vozač Mercedesa Luis Hamilton iskoristio je novi kiks Ferarija i pobedio na Velikoj nagradi Mađarske voženoj na Hungaroringu

Hamilton je bez većih problema došao do 67. trijumfa u karijeri, pošto je startovao sa pol pozicije, a vođstvo je ispustio samo kada je otišao u boks. 

Britanac je do pete pobede ove sezone, a šeste na stazi Hungaroring došao ispred Sebastijana Fetela u Ferariju. Treći je kroz cilj prošao drugi vozač Ferarija  Kimi Raikonen. 

Reuters


Fetela je pobede vrlo verovatno koštala loše taktika i greške mehaničara prilikom odlaska u boks u 39. krugu. Nemac je zakasnio da zameni pneumatike kada je imao skoro 25 sekundi viška u odnosu na Mercedes, na stazu se vratio i iza Valterija Botasa. Fetel je potom bio naterao na grešku Botasa, koji je zakačio Ferari, i omogućio i Nemaci u Fincu da kompletiraju podijum. 

Reuters


Botas je nastavio da divlja, pa je namerno ušao u Danijela Rikarda koji je želeo da ga obiđe i izbacio ga nakratko sa staze. Australijanac je završio van staze, ali je do kraja trke uspeo da stigne do četvrtog mesta, a Valterija čeka kazna. 

Australijanac je došao do četvrte pozicije, Botas završio kao peti, dok su prvih 10 kompletirali Gasli, Magnusen, Alonso, Sains Žunior i Grožan. 

Ovogodišnji šampionat Formule 1 nastavlja se Velikom nagradom Belgije 26. avgusta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija