• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink..rs

30.07.2018

14:22

DOĐITE DA POZDRAVIMO ŠAMPIONE! Udovičić: Naši vaterpolisti su sinonim za pobedu i uspeh!

Ostali sportovi

DOĐITE DA POZDRAVIMO ŠAMPIONE! Udovičić: Naši vaterpolisti su sinonim za pobedu i uspeh!

Podeli vest

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, za Novo jutro televizije Pink, rekao je svi treba da budu ponosni na ono što su vaterpolisti uradili i dodao da ovo jeste demonstracija sile, i čini ih vrhunskim, najboljim i prepoznatljivim srpskim brendom u svetu

Ministar sporta i omladine, pozvao je ljude da u što većem broju dođu  i da pozdrave naše šampione ispred Skupštine Beograda u 20.15.

- Želeo bih da pozovem što veći broj ljudi da dođe da pozdrave naše šampione koji su sinonim za pobedu i za uspeh i da pošaljemo sliku u svet da sport u srbiji živi i da se slavi na ulicama i u domovima i da živimo za ove uspehe naših sportista - Vanja.

Kako je rekao, ovoj pobedničkoj ekipi ne može niko ništa da prenese, već oni nama mogu da prenesu i iskustvo i znanje i način na koji se ostvaruju fenomenalni rezultati. 

- Ono što su oni uradili nije niko nikada ni u jednom sportu današnjice, svi mi treba da se ponosimo. Ovo jeste demonstracija sile, i čini ih vrhunskim, najboljim i prepoznatljivim srpskim brendom u svetu.

Ministar je podsetio da celokupna vaterpolo škola uči od samog početka da je saigrač brat i prijatelj i partner sa kojim deliš sve dobro i loše, i kako kaže, tako je u celokupnom profesionalnom sportu. 

Branislav Mitrović, golman vaterpolo reprezentacije, rekao je da za dobru njegovu odbranu, mora i ekipa da igra dobru odbranu.

- To preduslov da se ostvare dobri rezultati. U početku se trudim da ne gubim energiju na radovanje, ali kako odmiče utakmica, svaka odbrana je presudna, pa me ponese, pogotovu kad imam vrhunske šutere sa druge strane kojima se teško brani - rekao je Mitrović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija