• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.08.2018

17:55

BEKRIĆ U POLUFINALU EP! Srpski atletičar ostvario lični rekord sezone

Ostali sportovi

BEKRIĆ U POLUFINALU EP! Srpski atletičar ostvario lični rekord sezone

Podeli vest

Emir Bekrić ušao je u polufinale Evropskog pevnstva i to sa najboljim rezultatom sezone


Srpski atletičar nastupio je u kvalifikacijama na 400 metara sa preponama na Evropskom prvenstvu u Berlinu i plasirao se u polufinale kao treći iz grupe, u vremenu od 50.46 sekundi.

Odlično je Bekrić ušao u trku, odmah se pozicionirao u vodeća tri na stazi i držao dobar ritam maltene do samog kraja. Izdržao je u poslednjim metrima udar Mađara Koroknaja, odbio ga poslednjim atomima snage i trku završio kao treći.

Prvi, sa vremenom 50.10, bio je Francuz Viktor Koroler, a drugi Švajcarac Alan-Erve Mfomka, on u vremenu 50.34.

Pre pet godina Bekrić je zabeležio uspeh karijere, osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Moskvi, ali od tada nije ima zapaženijih rezultata najviše zbog povrede.

Polufinalne trke na 400 metara s preponama održaće se u utorak uveče.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija