• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.08.2018

19:06

SILAĐI OBORIO REKORD I PROŠAO U FINALE! Stjepanović sedmi u Evropi!

Ostali sportovi

SILAĐI OBORIO REKORD I PROŠAO U FINALE! Stjepanović sedmi u Evropi!

Podeli vest

Srpski plivač Čaba Silađi plasirao se u finale Evropskog prvenstva u Glazgovu u disciplini 50 metara prsnim stilom

Silađi je prvu polufinalnu grupu završio kao drugi s vremenom 26,99 sekundi, što je novi državni rekord, a ukupno je bilo treće vreme u polufinalu. 

Najbrži je bio svetski rekorder u ovoj disciplini, Britanac Adam Piti - 26,23 sekunde. To je ujedno i novi rekord evropskih šampionata. Finale je na programu u sredu popodne.

Velimir Stjepanović zauzeo je sedmo mesto u finalu trke na 200 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u Glazgovu. Srpski plivač je finale završio za minut i 47 sekundi. 

Veliko iznenađenje u finalu priredio je Britanac Dankan Skot koji je sjajnim plivanjem u poslednjih 50 metara stigao do zlata. On je štopericu zaustavio na 1:45,34.

Srebrnu medalju osvojio je Litvanac Danas Rapsis, dok se Rus Mihail Dovgaljok okitio bronzom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija