• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.08.2018

17:58

ALONSO IDE U PENZIJU! Legendarni vozač se oprašta od Formule 1

Ostali sportovi

ALONSO IDE U PENZIJU! Legendarni vozač se oprašta od Formule 1

Podeli vest

Nekadašnji dvostruki prvak sveta u Formuli 1 Fernando Alonso rešio je da se penzioniše na kraju sezone

Vozač Meklarena ima 37 godina, tako da je prelomio da završi karijeru, pogotovo što već nekoliko sezona ne spada u sam vrh u šampionatu, jer je daleko po bodovima od Hamiltona, Fetela, Rikarda, Botasa, Raikonena...

- Posle 17 prelepih godina u ovom divnom sportu, vreme je za promenu i da krenem dalje. Uživao sam svake minute u svakoj sezoni i ne mogu da se dovoljno zahvalim ljudima koji su doprineli da svi ti trenuci budu tako posebni - napisao je, pored ostalog, u saopštenju Fernando Alonso.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija