• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2018

15:13

NOVI PODIJUM ZA BORKOVIĆA: Nije loše, treće mesto i još jedan podijum!

Ostali sportovi

NOVI PODIJUM ZA BORKOVIĆA: Nije loše, treće mesto i još jedan podijum!

Podeli vest

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković zadržao je lidersku poziciju posle petog vikenda TCR Evropa šampionata, pošto je u drugoj trci u holandskom Asenu osvojio treće mesto

Borković sada ima 134 boda, dva više od Španca Mikela Askone, koji je na ovaj vikend došao kao prvoplasirani.

Treće mesto u generalnom plasmanu zauzima Mađar Danijel Nađ sa 114 bodova.

Sledeći trkački vikend održaće se na legendarnoj stazi Monca u Italiji, 22. i 23. septembra, dok je završnica sezone zakazana za 20. i 21. oktobar u Barseloni.

- Nije loše. Treće mesto i još jedan podijum na kraju. Ne mogu da budem zadovoljan startom, opet sam izgubio nekoliko pozicija, da bih se onda zaglavio iza Paulsena. Nisam očekivao da ću imati toliko problema sa svojim klupskim kolegom Rihardom, s obzirom na to da se borim za šampionat, a on za 10. mesto. Jednom me je i udario, jednom sam i ja njega kad je na mene naleteo otpozadi Nađ. Vodim u generalnom plasmanu, sledi nam Monca, koja nije idealna za moj auto. Posle ovog vikenda moram da budem zadovoljan, dobro se borim i nadam se da su navijači, moja Srbija i moje Pančevo ponosni. Zahvaljujem se članovima tima i sponzorima, s kojima idem po nove uspehe na poslednja dva vikenda - rekao je Borković posle nedeljne trke.

Sledeći trkački vikend biće održan na legendarnoj stazi Monca u Italiji, 22. i 23. septembra, dok je završnica sezone zakazana za 20. i 21. oktobar u Barseloni. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija