• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.08.2018

08:10

MIHAEL SEDI PORED PROZORA I PLAČE! Šumaherov rođak otkrio nove informacije o stanju velikog šampiona

Ostali sportovi

MIHAEL SEDI PORED PROZORA I PLAČE! Šumaherov rođak otkrio nove informacije o stanju velikog šampiona

Podeli vest

Legendarni vozač Mihael Šumaher može da sedi u kolicima, ali i redovno plače kada gleda kroz prozor, otkriva član njegove porodice

Šumaherov rođak, koji nije želeo da otkriva identitet, kaže za "Pari mač" da je nekadašnji šampion Formule 1 svestan svega, ali da i dalje ne može sam da se pomera.

Iako familija slavnog Nemca na sve načine čuva informacije o njegovom lečenju, jedan od njegovih rođaka tvrdi da mu se zdravstvena situacija malo popravila.

- Iako ne može sam da se pomera, situacija se malo popravlja. Mihael je svestan svega što se dešava oko njega. Uvek reaguje kada sedi ispred prozora. Njega porodica dovede u kolicima do prozora kako bi mogao da gleda panoramu i Mihael redovno plače u tim trenucima - otkriva Šumaherov rođak.

Međutim, Šumaherov dugogodišnji menadžer Vili Veber nije optimista po pitanju oporavka bivšeg šampiona.

- Oplakao sam Mihaela i zatvorio to poglavlje, inače bih poludeo. Ne mogu tako da živim, ovako mi je mnogo lakše - poručuje Veber.

Šumaher je 29. decembra 2013. doživeo nesreću na skijanju u francuskom Alpima i tom prilikom je pretrpeo ozbiljno oštećenje mozga. Posle pada je bio u indukovanoj komi iz koje je probuđen u junu 2014. godine. Zatim je iz bolnice u Lozani pušten na kućno lečenje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

ŽALOSNO. JAKO MU JE TEŠKO S'OBZIROM KAKO JE NAUČIO DA ŽIVI. VOLEO JE OPASNOST, BRZINU A ETO...

nn

pre 5 godina

kad bi mogao da mu prenese koliko ga naroda iz raznih delova sveta voli jer je prepoznao njegogov kvalitet i dbro srce i koliko mu zele dobro bilo bi mu lekse. retko ko ima takav dar.Tolika pozitivna energija koja mu se salje mora dati rezultat.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija