• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.09.2018

16:43

(VIDEO) HAMILTON POKORIO MONCU, KIMI DRUGI,  Fetel "pucao" sebi u nogu!

Ostali sportovi

(VIDEO) HAMILTON POKORIO MONCU, KIMI DRUGI, Fetel "pucao" sebi u nogu!

Podeli vest

Vozač Mercedesa Luis Hamilton trijumfovao je na Velikoj nagradi Italije na legendarnoj Monci, 14. trci ovogodišnjeg šampionata 

Hamilton je novom sjajnom vožnjom ostvario šesti trijumf ove sezone. Na ruku mu je išao u haos koji se desio već u prvom krugu. Došlo do kontakta između Luisa Hamiltona i Sebastijana Fetela, koji je pao na 18. poziciju jer mu je bilo oštećeno jedno krilo. Ali, već posle 15 krugova bio je među prvih 10, dok je trku završio na petoj poziciji.

Bitku za najveće postolje vodili su Kimi Raikonen i Lusi Hamilton koji je  nešto kasnije otišao u boks, što će se ispostaviti kao dobro rešenje. 

AP photo/tanjug


Veliki obračun je usledio pošto se sejfti kar povukao sa staze, Britanac je fantastičnim manevrom došao do čelne pozicije. Finac je momentalno uzvratio i držao prvo mesto do 10 krugova pre kraja. Međutim, Hamilton je brži što je uspeo da iskoristi i dođe do novog trijumfa. 

AP photo/tanjug


Kimi Raikonen je ostao na drugom mestu, dok se do trećeg probio Maks Ferstapen koji je iskoristio jednu grešku četvrtoplasiranog Vaterija Botasa. Peti je završio Fetel, a prvih 10 kompletirali su Grožan, Okon, Peres, Sains i Strol. 

Razlika između Hamiltona i Fetela je sada 30 boda, Britanac ima 256, a Nemac 226 bodova. Sledeća trka na programu je 16. septembra u Singapuru.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija