• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2018

22:33

SAVIĆ SKROMAN PRED SVETSKI KUP: Cilj je polufinale, ako se ukaže šansa za medalju...

Ostali sportovi

SAVIĆ SKROMAN PRED SVETSKI KUP: Cilj je polufinale, ako se ukaže šansa za medalju...

Podeli vest

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je  da je cilj ekipe plasman u polufinale Svetskog kupa u Berlinu

Savić je objavio spisak igrača za predstojeće takmičenje: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Dušan Mandić, Nikola Jakšić, Viktor Rašović, Strahinja Rašović, Radomir Drašović, Sava Randjelović, Nemanja Vico, Djordje Lazić, Ognjen Stojanović, Mateja Asanović i Gavril Subotić.

- Glavni cilj je polufinale. Želimo da vidimo tim čiji će neki igrači biti (na OI) u Tokiju a drugi su kandidati za 2024. Naravno, tradicija obavezuje, i ako se ukaže šansa za medalju, pokušaćemo da je osvojimo - rekao je Savić, preneo je Vaterpolo savez.

Svetski kup biće održan od 11. do 16. septembra u Berlinu, a Srbija je u grupi sa Južnom Afrikom, SAD i Hrvatskom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija