• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.09.2018

09:24

GRBIĆ NE OČAJAVA PREVIŠE: Prihvatio bih pet setova protiv Amerike na Svetskom prvenstvu

Ostali sportovi

GRBIĆ NE OČAJAVA PREVIŠE: Prihvatio bih pet setova protiv Amerike na Svetskom prvenstvu

Podeli vest

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić priznao je da bi prihvatio da igra pet setova protiv SAD, ali i da je protivnik zasluženo pobedio

Srbija je dva puta vodila, ali na kraju izgubila od SAD 3:2 (15:25, 25:14, 21:25, 25:20, 15:10) u prvom meču C grupe u Bariju.

- SAD su zasluženo pobedile, a mi smo imali šanse, dva puta prednost... U taj-brejku su dva puta pogodili liniju na servisu, to su već četiri poena razlike. Znali smo da je to njihovo jako oružje, u tome je bila razlika u odnosu na nas. Igrali smo egal sa pretendentom za jednu od medalja i to je pozitivna stvar. Možda bismo i oberučke prihvatili da igramo pet setova - rekao je Grbić posle utakmice.

Grbić dodaje da niko ne sme da potceni narednog rivala, selekciju Kameruna.

- Biće težak meč, Kamerun je slavio nad Tunisom 3:0. Nema distrakcija i mogućnosti za opuštanje. Moramo maksimalno da se spremimo. Danas nema slabih protivnika, svi igraju na "nož" i svi protiv nas hoće da igraju dobro - poručio je Grbić.

Odbojkaš Marko Podraščanin žali zbog poraza od SAD.

- Šteta, posebno što je prva utakmica na šampionatu, a znamo da će biti jedna od odlučujućih. Moraćemo da se izvlačimo protiv drugih... Bilo je dobrih stvari, vodili smo 1:0 i 2:1, ali pali smo na kraju. Oni su sasvim zasluženo pobedili. Idemo dalje, moramo da zaboravimo ovaj poraz - zaključio je Podraščanin.

Utakmica između Srbije i Kameruna igra se večeras od 20.30.

SRBIJA DVA PUTA VODILA, PA PALA U PETOM SETU! Poraz "orlova" od Amerike na startu SP!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija