• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.10.2018

20:07 >> 20:08

TEKVONDISTI TK BANJICA POKORILI NOVI SAD:  Na Otvoreno prvenstvo Vojvodine otišla četiri takmičara, VRATILI SE KUĆI SA ČETIRI MEDALJE!

Ostali sportovi

TEKVONDISTI TK BANJICA POKORILI NOVI SAD: Na Otvoreno prvenstvo Vojvodine otišla četiri takmičara, VRATILI SE KUĆI SA ČETIRI MEDALJE!

Podeli vest

Za dobre vesti sa Osmog otvorenog prvenstva Vojvodine u tekvondou pobrinuli su se takmičari TK Banjica

U žestokoj konkurnciji više od 400 takmičara, koji su u novosadski SPENS stigli iz četiri zemlje, mladi tekvondosti tkd Banjica vratili su se u Beograd ovenčani sa četiri medalje, od kojih su tri zlatne i jedna bronzana.

Foto: informer.rs

 

Da uspeh bude još i veći potrebno je istaći da je na 8. Vojvodina openu-u TK Banjicu predstavljalo četvoro takmičara,  te da su svi oni uspeli da osvoje medalje. Zlatom su se ovenčali: Dimitrije Ajdukovic, Darija Stanišić i Katarina Jakšić, dok je do bronze, ništa manje sjajne, stigla Anđela Šare.

Foto: informer.rs

 

Potrebno je takođe reći da je Katarini Jakšić ovo takmičenje bilo ujedno i izborni meč za ulazak u reprezentaciju Srbije i odlazak na kadetsko prvenstvo Evrope, koje će biti održano u Španiji. Poznajući Katarinu, nema sumnje da će nas i sa ovog takmičenja obradovati lepim vestima. 

Foto: informer.rs

 

NIZ USPEHA TEKVONDISTA TK BANJICA: Tri zlata sa Kupa Srbije, kupuju vizu za Šampionat Evrope!

 

OTVORENI KUP SRBIJE U TEKVONDOU: Darija Stanišić ubedeljivo do zlata, još dve medalje za TK Banjicu!

 

AKCIJA MINISTARSTVA ODBRANE I BEOGRADSKOG TEKVONDO SAVEZA: Besplatni treninzi za decu zaposlenih u MO i VS!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija