• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2018

00:08

MEJVEDER JE MAŠINA ZA NOVAC! Amerikanac veruje da će od borbe sa Habibom zaraditi 200 miliona dolara!

Ostali sportovi

MEJVEDER JE MAŠINA ZA NOVAC! Amerikanac veruje da će od borbe sa Habibom zaraditi 200 miliona dolara!

Podeli vest

Danima se priča o potencijalnoj borbi Habiba Nurmagomedova i Flojda Mejvedera, a Amerikanac je najavio koliko bi mogao da zaradi od duela sa Dagestancem


Iako je Habib za borbu sa Konorom trebalo da dobije dva miliona dolara, novac mu možda neće biti isplaćen zbog nereda koje je izazvao po završetku borbe i upada u publiku, ali duel sa Mejvederom mogao bi da mu donese čitavo bogatstvo.

Konor Mekgregor za ulazak u ring protiv Flojda Mejvedera dobio 30 miliona dolara, onda je očekivano da Habib, oko koga je sada još veća pompa, zaradi još više.

Flojd Mejveder, koji do sada ima skor od 50:0 u karijeri, a poslednja borba bila mu je protiv Konora Mekgregora, gde je zaradio 100 miliona dolara, istakao je da će se borba protiv Habiba sigurno desiti.

- Kad se budem suočio sa Habibom, očekujem brojku od devet cifara na računu. Da, biće sigurno više u odnosu na borbu protiv Mekgregora, verovatno 100 miliona više, garantujem! Mogla bi da bude oko 200 miliona dolara - rekao je Mejveder za TMZ.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija