• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2018

11:59

SRPKINJE IGRAJU PROTIV ITALIJANKI za zlato na Svetskom prvenstvu u Japanu!

Ostali sportovi

SRPKINJE IGRAJU PROTIV ITALIJANKI za zlato na Svetskom prvenstvu u Japanu!

Podeli vest

Najbolje odbojkašice Srbije će u finalu Svetskog prvenstva (subota, 12.40, SK) igrati sa selekcijom Italije koja je u polufinalu savladala Kinu nakon pet setova sa 3:2

 

Italijanke su vodile, Kineskinje stizale, ali nisu imali snage za totalni preokret, poražene su nakon pet setova rezultatom 25:18, 21:25, 25:16, 29:31, 17:15.

Posebno je dramatičan bio četvrti set, Kina je prokockala prvu, drugu, treću, četvrtu, ali ne i petu set loptu i poravnala rezultat u meču na 2:2 i izborila taj-brejk.

Italijanke su druge strane prokockale dve meč lopte. Ali, uspele su konsoliduju redove tokom odlučujućeg seta, mada su Kineskinje bolje počele. Prve su stigle do dve vezane meč lopte, obe prokockale doduše, ali su šestu priliku u meču ipak pretvorile u veliku pobedu i boriće se za zlatnu medalju sa našim devojkama.

Srpske odbojkašice su u polufinalu sa 3:1 savladale Holandiju. U prvom finalu svetskog šampionata igraće u subotu od 12.40.

SRPKINJE U FINALU! Naše odbojkašice RAZBILE MOĆNU HOLANDIJU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija