• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2018

17:07

(VIDEO) ZA INFARKT! Pogledajte poen odbojkašica koji je najavio svetsko zlato!

Ostali sportovi

(VIDEO) ZA INFARKT! Pogledajte poen odbojkašica koji je najavio svetsko zlato!

Podeli vest

Najbolje odbojkašice Srbije su pobedom nad Italijom 3:2 postale svetske šampionke

 

Odigrale su Srpkinje sjajan, dramatičan meč, a  napetost je dostigla vrhunac u petom setu pri rezultatu 8:8. Srbija je potom odigrala najvažniji poen,  povela sa 9:8 i nezadrživo krenula ka zlatnoj medalji. 

Buša je servirala, a Italija je odlučila da napadne preko Egonu. Naš blok odradio je odličan posao,  a Buša je sjajno reagovala i spasla loptu. 


Srbija je potom uspela da se još jednom da izvuče, a onda je iz trećeg puta, preko Tijane Bošković, osvojila neverovatan poen. Naše odbojkašice su tada slomile otpor Italijanki, poljuljale su njihovo samopouzdanje i na kraju su zasluženo slavile.

Pogledajte!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dmitar

pre 5 godina

Bez komentara najblje za najbolje. Bravo devojke.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija