• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2018

14:10

TURCI HTELI DA UKRADU TIJANU! Evo kako je najbolja igračica planete odbila milione ZBOG SRBIJE!

Ostali sportovi

TURCI HTELI DA UKRADU TIJANU! Evo kako je najbolja igračica planete odbila milione ZBOG SRBIJE!

Podeli vest

Tijana Bošković predvodila je Srbiju do titule šampiona sveta, a kakav dragulj ima srpska odbojka svesni su i Turci koji su pre sedam godina pokušali da nam ukradu danas najbolju odbojkašicu sveta


Turci su Tijani 2011. godine nudili ogromno bogatstvo kako bi obukla dres njihove reprezentacije. Međutim, bez obiza na "avione i kamione" koje su joj servirali na tacni Srpkinja nije imala dilemu - odbila ih je bez razmišljanja, što je pre četiri godine srpskim medijima otkrio njen otac Ljupko.

Carica

Nudili su sestri i meni pasoš, a Galatasaraj ugovor. Nisu pitali šta košta. Ali, nije bilo šanse da prihvatim. Iako je sve to što su nudili izgledalo kao bajka, niti sam pomišljala na to, niti bi tata to podneo
Tijana Bošković, najbolja odbojkašica sveta

- Nudili su nam sjajne uslove u Turskoj, ali ja to ne bih podneo. Ne bih podneo da igra za bilo koju drugu reprezentaciju osim srpske. Ponosan sam na nju u svakom smislu. Došla je iz male sredine i uspela da se dokaže - rekao je pre nekoliko godina Tijanin otac.

Turci su nudi pasoš Tijani i njenoj sestri, a Galatasaraj strašan ugovor. Kako je Tijana tada pričala nisu pitali šta košta, ali njoj nije palo na pamet da igra za bilo koju drugu reprezentaciju osim za Srbiju.

- Moja porodica i ja samo 2011. godine bili gosti u Istanbulu. Nudili su sestri i meni pasoš, a Galatasaraj ugovor. Nisu pitali šta košta. Ali,  nije bilo šanse da prihvatim. Iako je sve to što su nudili izgledalo kao bajka, niti sam pomišljala na to, niti bi tata to podneo. Samo Srbija je dolazila u obzir! Evo i dan danas me zovu drugarice i bivše saigračice Hercegovine, čestitaju, pričaju kako su navijale, to je još jedna potvrda da nisam pogrešila - pričala je tada Tijana.

Boškovićeva je rođena u Trebinju, a iz Bileće je u Vizuru stigla sa 15 godina.

- To je mali grad u Hercegovini u kome za jednu devojčicu nije bilo izbora jer je postojao samo jedan sport - odbojka. Starija sestra Dajana je prva počela da trenira, a ja tek kasnije na njen nagovor. Malo po malo, stigla sam do prvog tima u kome je Zoran Vidaković prepoznao moj talenat i tako je sve počelo. Sada ceo taj period zauzima posebno mesto u mom srcu - rekla je Tijana.

 

(VIDEO) MAMA I TATA TIJANE BOŠKOVIĆ NAJPONOSNIJI RODITELJI NA PLANETI! Pogledajte kako se slavilo zlato u rodnoj kući najbolje odbojkašice sveta!

(VIDEO) SUZE SRPSKIH ODBOJKAŠICA! Tijana Bošković i Stefana Veljković nisu mogle da sakriju emocije

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija