• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.10.2018

22:33

RAINKONEN SLAVIO U OSTINU! Borba za šampionsku titulu se nastavlja

Ostali sportovi

RAINKONEN SLAVIO U OSTINU! Borba za šampionsku titulu se nastavlja

Podeli vest

Vozač Ferarija Kimi Raikonen pobedio je u trci Formule 1 za Veliku nagradu SAD u Ostinu u Teksasu, čime je nastavljena borba za šampionsku titulu

Raikonen je ostvario 21. pobedu u karijeri, a prvu posle 113 trka, od marta 2013. godine u Australiji.

On je na startu obišao vozača Mercedesa Luisa Hamiltona i u uzbudljivoj i neizvesnoj trci uspeo je da zadrži prednost i pobedi.

Hamilton je u trku ušao sa 67 bodova prednosti nad Sebastijanom Fetelom iz Ferarija i bilo mu je potrebno da osvoji osam bodova više od Nemca za osvajanje pete šampionske titule. Hamilton sada ima 70 bodova više od Fetela.

Drugo mesto zauzeo je vozač Red Bula Maks Verstapen, a treći kroz cilj prošao je Hamilton.

Vozač Ferarija Fetel zauzeo je četvrto mesto, peti je bio Valteri Botas iz Mercedesa, a šesto i sedmo mesto zauzeli su vozači Renoa Niko Hulkenberg i Karlos Sainc. Bodove su još osvojili Esteban Okon iz Fors Indije, Kevin Magnusen iz Hasa i vozač Fors Indije Serhio Peres.  

Naredna trka u šampionatu na programu je 28. oktobra za Veliku nagradu Meksika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija