• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2018

14:38

(VIDEO) UŽASAN PAD VOZAČA, PREVRTAO SE NA STAZI, a onda odšetao kao da se ništa nije desilo!

Ostali sportovi

(VIDEO) UŽASAN PAD VOZAČA, PREVRTAO SE NA STAZI, a onda odšetao kao da se ništa nije desilo!

Podeli vest

Na Moto GP trci u Australiji Žoan Zarko nakon kontakta sa motorom Marka Markeza doživeo je težak pad

 

Na prvi pogled delovalo je jezivo, jer je pao pri brzini od oko 300 kilometara na sat. Zarko se prevrtao na stazi, nije baš delovalo da će proći bez većih posledica.

Na sreću, sve se dobro završilo. Njegova Jamaha bila je potpuno uništena, a Zarko je odšetao sa staze kao da se ništa nije desilo.

Neverovatno!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija