• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.11.2018

14:54

STVARA SE MOĆAN KLUB U PANČEVU! Igor Milanović uz Nikolu Rađena!

Ostali sportovi

STVARA SE MOĆAN KLUB U PANČEVU! Igor Milanović uz Nikolu Rađena!

Podeli vest

Stvara se novi moćni vaterpolo klub u Srbiji! Doskorašnji reprezentativac Nikola Rađen angažovao je sportsku legendu i dvostrukog olimpijskog šampiona Igora Milanovića za koordinatora u svom klubu Wind sport, koji je krajem avgusta otvorio u Pančevu

Budući da ce Rađen do maja biti odsutan iz Srbije, dok mu ne istekne ugovor sa Dinamom iz Moskve, on je upravo zbog toga doveo pojačanje i sklopio posao sa Milanovićem, njegovim nekadašnjim trenerom iz Partizana.

Šampionske veštine, koje je Milanović preneo na Rađena, u narednom periodu naučiće i mlade polaznike kluba, te će svojim bogatim iskustvom podići nivo vaterpola u gradu na Tamišu.

Milanovicevi utisci su za sada izvanredni, a prema njegovim rečima, ne postoji prepreka da od mališana napravi buduće šampione. 

- Već dve godine sarađujemo kroz kamp "Number one" koji je Nikola osnovao u Vrnjačkoj banji i drago mi je što sam od početka deo tog projekta. Ovog leta smo došli na ideju o formiranju kluba, pa se sada i razvila. U nedelju sam prvi put došao operativno i praktično da pokušam da dam neki doprinos u stručnom delu Wind sportal, koji je sada i zvanicno dobio fizionomiju, boravište i početni put u svom razvitku. Sa Rađenom sam u fenomenalnim odnosima, on je moj sin - rekao je Igor Milanović, nekadašnji svetski šampion.

Iako Rađen nije bio u prilici da prisustvuje treningu, interesantno je da je on sve vreme pratio preko kamere.

- Posle dve god boravka na kampu, kao jednog od glavnih gostiju i najvažnijih trenera, došlo je i do ove saradnje. Igora znam od svoje sedamnaeste godine, kada sam došao u Partizan, i mogu reći slobodno da je on bio moj trener i da smo sarađivali i osvojili mnogo trofeja i pobedili mnogo utakmica. Dočekao nas je, primio i vodio računa o nama. Čovek koji je primljen u Kuću slavnih, bukvalno je doveden da bude deo našeg kluba i još jednom smo dokazali sa kojim trenerima i ljudima radimo - izjavio je Nikola Rađen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija