• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2018

15:06

ŠUMAHEROVA ŽENA SE OBRATILA PISMOM: Mihael je borac i neće se predati

Ostali sportovi

ŠUMAHEROVA ŽENA SE OBRATILA PISMOM: Mihael je borac i neće se predati

Podeli vest

U javnosti je procurelo pismo koje je napisala supruga Mihael Šumahera u kojem je progovorila o stanju bivšeg asa Formule 1 nakon skijaške nesreće

Mihael i Korina u braku su 23 godine, a supruga ga je u tom pismu opisala kao borca koji se ne predaje. Pismo je bilo upućeno nemačkom muzičaru Saši Herhenbahu nakon što je napisao pesmu u čast Šumahera, a Korinni poslao CD sa snimkom.

Pesma se zove "Rođen za borbu", a sam autori koji je očigledno veliki poštovalac nemačkog sportiste rekao je da nikad nije očekivao odgovor, ali je Korina uspela da ga obraduje velikim rečima:

- Želim iskreno da vam zahvalim za vašu poruku i prekrasan poklon koji će nam pomoći u ovom teškom razdoblju. Lepo je dobiti toliko lepih želja i reči, to je velika podrška za našu porodicu. Svi znamo da je Mihael borac i da se neće predati - navodi se u pismu koje je preneo Dejli Mejl.

Spomenuta pesma je nastala u decembru 2014. godine, a u javnosti se nije pojavio podatak kada se pojavilo pismo kao reakcija na emotivne stihove Herhenbahua.

Podsetimo, sedmostruki svetski prvak u Formuli 1 pao je tokom skijanja sa sinom Mikom 29. decembra 2013. (godinu dana pre nastanka pesme) u Meribelu u Francuskim Alpama. Desnom stranom glave je udario o kamen, što je razbilo njegovu kacigu. Hitno je prevezen u bolnicu gde je prošao kroz nekoliko operacija, a potom je šest meseci proveo u komi.

Kada se probudio, iz bolnice u Grenoblu, prebačen na privatnu lokaciju, pretpostavlja se u njegovu kuću. Smatra se da se za njega sada brine tim od 15 lekara koji su mu na raspolaganju 24 sata dnevno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija