• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2018

16:10

(FOTO) KARLEUŠA POMAŽE VATERPOLISTIMA PARTIZANA, uplatila 100.000 dinara za grejanje!

Ostali sportovi

(FOTO) KARLEUŠA POMAŽE VATERPOLISTIMA PARTIZANA, uplatila 100.000 dinara za grejanje!

Podeli vest

Jelena Karleuša, srpska pop pevačica i supruga Duška Tošića, fudbalera Gvangžua, uplatila je 100.000 dinara na račun VK Partizan , koji je u teškoj finansijskoj situaciji

 

Partizan je uputio javni apel svima koji mogu da pomognu, a jedno od gorućih pitanja je kako obezbediti adekvatno grejanje u zimskoj sezoni.

Zamisao crno-belih je da firme koje pristanu na doniranje pomoći uplate po 3000 dinara mesečno tokom sledećih pet meseci, koliko traje grejna sezona i time omoguće da nesmetano rade na bazenu, bez bojazni od hladnoće i problema koje hladna voda nosi sa sobom. Odazvala se ekspresno Jelena Karleuša.

- Uplatila sam simboličnih 100.000 dinara. Vaterpolistima. Srpskom ponosu. Za grejanje. Kao država smo dotakli dno, Molim vas, ko koliko može, pomozite i vi. Srpski vaterpolo je zaslužio da mu ovaj narod pomogne. Kad već državu boli ku*ac - napisala je u svom stilu Karleuša na Tviteru.
 

 

 

POMOZITE SA 3.000 DINARA ZA GREJANJE! Vaterpolo klub Partizan preživljava najgore momente u istoriji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Verko

pre 5 godina

Ljubi je tata velikodusnu .. jos da plati milion dinara za svoju potrosenu struju .. bilo bi lepo ..

Miki

pre 5 godina

Dokle da drzava puni dzepove funkcionera raznih klubova,a Jelena moze da daje donacije kada nikom neplaca ni poreze ni druge obaveze.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17