• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2019

18:41

ŠIFRINOVA PONOVO SNEŽNA KRALJICA, četvrti put u karijeri!

Ostali sportovi

ŠIFRINOVA PONOVO SNEŽNA KRALJICA, četvrti put u karijeri!

Podeli vest

Američka skijašica Mikaela Šifrin došla je do nove ubedljive pobede u Svetskom kupu, pošto je slavila u slalomu na zagrebačkom Sljemenu

Šifrinova je  ponovno osvojila Snežnu kraljicu, četvrti put u karijeri, upisala devetu pobedu ove sezone, a 52. u karijeri. Pobedila je ukupnim vremenom od 2:01.09 minuta, sa sekundom i 25 stotinki prednosti u odnosu na Petru Vlhovu iz Slovačke. Njima dvema se na podijumu pridružila Švajcarkinja Vendi Holdener, koja je bila pola sekunde iza slovačke skijašice.

Četvrta je bila Šveđanka Frida Hansdoter, a onda slede Kristin Gajger iz Nemačke, Ana Sven Larson i Švajcarkinja Mišel Gisin, Bernadet Šild iz Austrije, Italijanka Kjara Kostaca i još jedna austrijska skijašica Katarina Trupe.

Šifrinova na čelu generalnog plasmana sada ima 1.214 bodova, a prate je Vlhova sa 748 i Holdenerova sa 514. U poretku slaloma, Amerikanka je prva sa 680 bodova, dok slovačka skijašica ima 100 manje.


Skijašice naredna trka čeka u utorak, za kada je zakazan slalom u austrijskom Flahauu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija