• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Marjanović

11.01.2019

21:20

(VIDEO) PROMAŠIO SAM VIŠE NEGO ŠTO ĆEŠ TI IKAD! Peruničić tešio Kukića posle Rusije

Ostali sportovi

(VIDEO) PROMAŠIO SAM VIŠE NEGO ŠTO ĆEŠ TI IKAD! Peruničić tešio Kukića posle Rusije

Podeli vest

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić izjavio je da je tešio mladog Lazara Kukića posle nesrećnog promašaja za pobedu protiv Rusije na Svetskom prvenstvu

Kukić je bio utučen posle promašaja koji je koštao Srbiju pobede na startu Svetskog prvenstva, a selektor Peruničić je imao jaku poruku za mladog igrača.

- Rekao sam mu da sam promašio mnogo više nego što će on promašiti. Svi su oni želeli najbolje. Lazarov šut smo svi videli u golu, mnogo sam sličnih udaraca i ja promašio u karijeri. To je nešto sa čim mora da živi - rekao je Peruničić novinarima posle remija sa Rusijom.

On je skrenuo pažnju da ovaj mlad tim još prati niz oscilacija koji se odražava u prebrzo završenim akcijama.

Ima tu još oscilacija i trenutaka kada želimo prebrzo da završimo akcije. Utakmica se gradi 60 minuta, pogotovo na ovakvom nivou protiv jedne agresivne ekipe i na sceni kao što je Svetko prvenstvo. Imali smo dobijenu utakmicu, a mogli smo i da izgubimo. Branili smo se na kraju i to je bitno - naveo je Peruničić.

Selektor Srbije je rekao i da "orlove" u subotu očekuje težak zadatak protiv favorizovane Francuske.

Pokušaćemo da igramo sa njima. Oni su favoriti, igraju rotaciju i imaju igrače u najboljim mogućem timovima. Vodićemo računa o rotacijama, brine Zelenović, osetio je jak bol - rekao je Peruničić i naveo da se energija sa klupe prenosi na teren čime je objasnio nešto žustrije rekacije sebe i svojih pomoćnika.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija