• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Marjanović

12.01.2019

22:57

(VIDEO) OBRUKALI SMO SE U DRUGOM POLUVREMENU! Radivojević: Ne smemo da razmišljamo po onom "izgubili smo baš nas briga"

Ostali sportovi

(VIDEO) OBRUKALI SMO SE U DRUGOM POLUVREMENU! Radivojević: Ne smemo da razmišljamo po onom "izgubili smo baš nas briga"

Podeli vest

Srpski rukometni reprezentativac Bogdan Radivojević izjavio je posle debakla od Francuske na Svetskom prvenstvu da se čitav tim obrukao u drugom poluvremenu i da nema objašnjenje šta je uzrok naglog pada u igri

Sa šest golova u mreži Francuske, naš najefikasniji pojedinac istakao je da reprezentativci Srbije ne smeju da razmišljaju kao autsajderi, jer u tom slučaju neće daleko dogurati.

Obrukali smo se u drugom poluvremenu, jer smatram da nismo totalni autsajseri. Ne smemo da razmišljamo po sistemu izgubili smo i baš nas briga. Ne smemo tako da razmišljamo, jer nećemo daleko da doguramo - rekao je Radivojević vidno uznemiren posle poraza od "trikolora".

(FOTO) FRANCUZI DEMOLIRALI SRBIJU! "Orlovi" igrali samo prvo poluvreme

Bivši rukometaš Partizana je naveo da je Srbija pokazala, uprkos tome što to niko nije očekivao, da može da igra protiv svetskog šampiona Francuske, ali da i dalje ne može da objasni pad u drugom poluvremenu.

Jedino što bih zamerio je to što nismo odigrali celu utakmicu kao prvo poluvreme, koje smo odigrali na vrhunskom nivou. Pokazali smo da možemo da igramo sa Francuskom i pružili partiju koju niko nije očekivao od nas. Stvarno mi nije jasno zašto to nismo ponovili i u drugom, ali nadam se da ćemo iz ovoga nešto naučiti i ući mnogo bolje u narednim mečevima - rekao je Radivojević i priznao da je u podsvesti i dalje prisutan nesrećni remi protiv Rusije u prvom kolu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija