• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Marjanović

15.01.2019

13:17

(VIDEO) MAJKA NAJBOLJEG RUKOMETAŠA SVETA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER! Radmila Karabatić: Sa unucima razgovaram na srpskom

Ostali sportovi

(VIDEO) MAJKA NAJBOLJEG RUKOMETAŠA SVETA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER! Radmila Karabatić: Sa unucima razgovaram na srpskom

Podeli vest

Porodica je važnija od svega, pa tako uvek navijam za sinove, a najteže je kad igraju protiv Srbije

Ovo u ekskluzivnom intervjuu za Informer kaže Nišlijka Radmila Karabatić, čiji sinovi Nikola i Luka sa velikim uspehom igraju za francusku rukometnu reprezentaciju, dok je stariji (Nikola) proglašen za najboljeg igrača sveta.

- Došla sam u Berlin da gledam sinove na Svetskom prvenstvu. Kad god mogu dođem da ih gledam, ali sada ću biti s njima samo u Nemačkoj, posle ću gledati na televiziji. Kao i svaka majka uvek navijam za sinove, jedino mi je malo teže kad igraju protiv Srbije. U svim ostalim situacijama sam uz Srbiju - kaže gospođa Radmila, koja živi u Parizu.

Foto: ap photo

Nikola Karabatić

Priznaje da uživa i sa unucima, ali da zbog porodičnih obaveza još nije stigla da ih dovede u Niš.

Foto: ap photo

Luka Karabatić

- Još su mali, ali biće vremena da dođu. Sad sam s majkom i Nikolom provela novogodišnje praznike u Nišu. Međutim, svo slobodno vreme provodim sa unucima i moram da vam kažem da razumeju srpski i da tako i razgovaram s njima - pohvalila se ponosna baka.

Specijalni izveštač iz Berlina

Sofija Marjanović


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Okorak

pre 5 godina

Da su ostali u srbiji ne bi mogli ni lopte iza Gola dodavati takav je zivotni put I Cetnika NOLETA Koji je u nemackoj karijeru poceo nemacke pare se u njega ulozile a danas je kaze veliki srbin A tako je bilo Sa jelenom I anom obe na ZAPADU tenis trenirale Sa zapasnim parama da Mi je da vidim ikoga ko iz srbije krene dal ce doci na top 100

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija