• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Marjanović

15.01.2019

21:54

(VIDEO) POKAZALI MOTIV I DRČNOST, A IZGUBILI GLAVU ZBOG NEZRELOSTI! Peruničić: Igrali smo vrhunsku odbranu, a gubili lopte u napadu

Ostali sportovi

(VIDEO) POKAZALI MOTIV I DRČNOST, A IZGUBILI GLAVU ZBOG NEZRELOSTI! Peruničić: Igrali smo vrhunsku odbranu, a gubili lopte u napadu

Podeli vest

Bez obzira na to što je Koreja savladana i upisana prva pobeda na Svetskom prvenstvu posle četiri kola, selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić nije mogao da se osvrne na prethodna tri meča, kada je mnogo toga propušteno

On još ne može da prežali Ruse (remi u prvom kolu uprkos šutu za pobedu), a žali zbog toga što je ekipa prema njegovom mišljenju motivisanost i drčnost u igri prosula zahvaljujući nezrelosti u napadu.

(FOTO) SRBIJA KONAČNO POBEDILA NA SVETSKOM PRVENSTVU! "Orlovi" dobili Koreju i zadržali šanse za drugu rundu

Došli smo ovde da odigramo ceo turnir. Neke stvare trebaju da se poslože, nije to samo igra na terenu. Nijednog trenutka nisam tražio alibi, ni sa čije strane, a imali smo udarce gubitkom igrača koji nam puno znače. Moram da se osvrnem na "dobijenu" utakmicu protiv Rusa. Uvek sam ih terao da igramo do kraja. Mislim da su ovi momci pokazali nešto novo u tom karakteru. Mi smo poklanjali lopte, kad uzmem odbranu kao odbranu verujem da smo igrali jednu od najboljih na turniru - rekao je Peruničić i poentirao:

- Pokazali smo jedan ogroman motiv i drčnost, a stvar zrelosti je što smo izgubili glavu. Mislim da smo pregoreli. Ovo je velika lekcija, drago mi je zbog Lazara - zaključio je selektor Srbije posle meča sa Korejom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija