• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2019

22:47

(VIDEO) FRANCUZI U POSLEDNJIM SEKUNDAMA STIGLI DO DRUGOG KRUGA! "Trikolori" iz deveterca do remija sa Nemačkom

Ostali sportovi

(VIDEO) FRANCUZI U POSLEDNJIM SEKUNDAMA STIGLI DO DRUGOG KRUGA! "Trikolori" iz deveterca do remija sa Nemačkom

Podeli vest

Rukomtna reprezentacija Francuske prva je iz grupe A koja je kolo pre kraja izborila plasman u narednu rundu Svetskog prvenstva pošto je u zadnjim sekundama došla do remija protiv Nemačke 25:25

Domaćini su imali vođstvo u većem delu meča, pa i u samom finišu su vodili sa 25:23, bili na pragu pobede, ali su Francuzi uspeli da se dočepaju boda koji im je u ovom trenutku garantovao prolaz.

Prava drama je usledila na tri sekunde pre kraja kada je dosuđen deveterac za "trikolore", a prethodio joj je zicer Nemaca koji da su iskoristili otišli bi na nedostužnih plus dva.

Ipak, to nisu uspeli, što je pružilo šansu Francuzima da dođu do remija, a oni su to iskoristili.

Oni nisu uspeli iz prve da ga realizuju, ali na njihovu sreću, sudije nisu dale znak za izvođenje, pa je sve moralo da bude ponovljeno. Drugu priliku, međutim, Timoti N'Gesan nije propustio, postigao je prelep pogodak, prosto je neverovatno kuda je provukao tu loptu pored protivničkog bloka, postavivši konačnih 25:25.

(VIDEO) POKAZALI MOTIV I DRČNOST, A IZGUBILI GLAVU ZBOG NEZRELOSTI! Peruničić: Igrali smo vrhunsku odbranu, a gubili lopte u napadu

To znači da će Nemci u poslednjem kolu ići na pobedu protiv Srbije, kojoj je trijumf protiv "pancera" uz poraze Rusa od Francuza i Brazila od Koreje neophodan za prolaz u narednu rundu.

(FOTO) SRBIJA KONAČNO POBEDILA NA SVETSKOM PRVENSTVU! "Orlovi" dobili Koreju i zadržali šanse za drugu rundu

Sve utakmice poslednjeg kola igraju se u četvrtak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija