• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2019

10:13

(FOTO) MEKGREGOR IZNEO DOKAZE PROTIV NURMAGOMEDOVA: Ovo je poslednji udarac; Rus odgovorio na kaznu

Ostali sportovi

(FOTO) MEKGREGOR IZNEO DOKAZE PROTIV NURMAGOMEDOVA: Ovo je poslednji udarac; Rus odgovorio na kaznu

Podeli vest

Irski UFC borac Konor Mekgregor dan nakon što su mu izrekli kaznu zbog incidenta posle borbe sa Konorom Mekgregorom oglasio se na društvenim mrežama fotografijom kako ga Rus udara preko obezbeđenja

Sportski sud u Nevadi je nakon nekoliko meseci oklevanja izrekao kazne vinovnicima incidenta. Nurmagomedov je dobio devet meseci zabrane takmičenja, koje mogu da se umanje na pola godine u slučaju društveno-korisnog rada, a udaren je po džepu za pola miliona dolara.

(VIDEO) NURMAGOMEDOV SUSPENDOVAN DEVET MESECI! Frka sa Mekgregorom ga debelo koštala

Nasuprot njemu, Mekgregor je kažnjen sa šest meseci i 50.000 dolara, a epilog ovog incidenta je poslužio irskom borcu da iznese nove dokaze protiv Rusa.

 

Mekgregor je uz fotografiju Nurmagomedova koji pesnicom nasrće na njega napisao komentar:

- Ravna leva ruka prilikom udarca napadača. Pokušao je da iskoristi veliko obezbeđenje, koje je naslovnicama svih filmova, ali ja sam ga namirisao na kilometar i spustio se. Ovo je poslednji udarac te večeri - napisao je Irac.

Nasuprot njemu, Nurmagomedov je celu kaznu okarakterisao kao politiku objavivši fotografiju na Instagramu kako spava uz komentar: Probudite me kad se ovo završi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Разбудите меня, когда все это закончится. Wake me up, when it's all over.

Објава коју дели Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) дана 29. Јан 2019. у 10:24 PST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija