• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2019

15:42

SRBIN U ŠOKU ZBOG HRVATA! Naš najbolji MMA borac emotivan zbog bolesti učitelja

Ostali sportovi

SRBIN U ŠOKU ZBOG HRVATA! Naš najbolji MMA borac emotivan zbog bolesti učitelja

Podeli vest

Svet sporta je u šoku... Mirko Filipović, poznati MMA borac morao je da završi karijeru zbog moždanog udara, a naš Darko Stošić uputio mu je jake reči podrške

Stošić već neko vreme trenira kod Filipovića i priprema se za naredne borbe u UFC. Ovoga puta bio je više nego emotivan.

Ovo je slika kada sam prvi put došao kod tebe u dvoranu. Od tada moja karijera ide samo uzlaznom putanjom! Prihvatio si me kao najrođenijeg, postali smo prijatelji! Posvetio mi se maksimalno, uvek me motivisao i pomogao u pripremama - počeo je Stošić.

 

 

On je nastavio u istom ritmu.

Ostavio si velik trag u ovom sportu, nema za čim žaliti. Jedino me duša boli što je to moralo ovako. Ali takav je život. Poznavajući te, verovatno bi se borio još 20 godina. Cro Cop Tim će još dugo postojati. Da se oporaviš sto pre i uzivaš u zasluženoj penziji! HVALA TI NA SVEMU! TI SI LEGENDA A LEGENDE ZAUVEK TO OSTAJU - napisao je Stošić.

Pred Filipovićem je dug oporavak, a više neće smeti da se takmički, niti da sparinguje, svaki udarac u glavu mogao bi da bude fatalan za njega.

ŠOK U REGIONU - MIRKO FILIPOVIĆ PREKINUO KARIJERU! Hrvatski borac dobio MOŽDANI UDAR, a predstoji mu pravi PAKAO!

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Predrag

pre 5 godina

Ova Prica Greje dusu . ovaj Mirko mi se odavno svideo prvo kao Sportista a poslae i kao covek .Kamo srece kada bih bilo vise ovakvih odnosa izmedju Hrvata i Srba Ne znam ko to ili sta to pokrece toliku negativnu energiju da nekazem mrznju izmedju ta dva slovenska naroda. mnogo se uzasa desilo zbog toga ,a niko ni da prizna niti da se izvini. Sve najbolje Likovima kao sto su Mirko i Darko.pozdrav Predrag iz Svedske

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija