• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2019

15:55

(FOTO) KIK BOKS I BOKS SPEKTAKL U SUBOTU U JAGODINI! Konovalov brani titulu, Veljko najavio novi NOKAUT!

Ostali sportovi

(FOTO) KIK BOKS I BOKS SPEKTAKL U SUBOTU U JAGODINI! Konovalov brani titulu, Veljko najavio novi NOKAUT!

Podeli vest

U Jagodini je je u petak održano merenje takmičara i konferencija za novinare povodom kik boks i boks spektakla koji je na programu u subotu, 9. marta, sa početkom u 17 časova u sportskoj hali JASSA u Jagodini

Kik bokser Palminih tigrova i reprezentativac Srbije, Aleksandar Konovalov, po treći put brani titulu profesionalnog prvaka sveta u kategoriji do 64,500 kg u disciplini lou kik. Izazivač je Ionut Atodiresei iz Rumunije.

- Prvi put sam u Srbiji. Boksovao sam u mnogim zemljama, ali prvi put u vašoj. Znam Konovalova, gledao sam njegove mečeve. On je tvrd borac kao što sam i ja. Poneću svetski profesionalni pojas u Rumuniju - rekao je izazivač iz Rumunije.

- Tako su mnogi govorili pre meča kao moj sutrašnji protivnik. Onaj prvi koji je rekao da će poneti pojas kući završio je u trećoj rundi, a Portugalac je prošle godine, nakon što se malo nepsortski poneo i zamahnuo glavom ka meni na konferenciji za novinare, pao u prvoj rundi. Pojas ostaje u Jagodini - kategoričan je Konovalov.

Foto: informer

Rumun Atodiresei, koji je 13 godina stariji od Konovalova, u profi karijeri ima 62 meča, 51 pobedu, kod kojih 12 nokautom i 11 poraza. Aleksandar Konovalov ima do sada 47 profi mečeva, 46 pobeda, od čega 27 nokautom i jedan poraz. Treba reći da Konovalov u amaterskom kik boksu ima 176 mečeva, 171 pobedu od kojih 124 nokautom i 5 poraza.

Pre tog meča publika će imati prilike da vidi i meč u profesionalnom boksu u kruzer kategoriji, 90,700kg, u kome će rukavice ukrstiti Veljko Ražnatović, koji do sada u profi karijeri ima 5 mečeva i svih 5 pobeda, od kojih dve nokautom i Francuz Issossa Mondo, koji je punih 17 godina stariji od Ražnatovića i u profi karijeri ima 25 mečeva, 11 pobeda i 14 poraza.

Foto: informer

 

- Jako se radujem sutrašnjem meču, jer je to novi izazov za mene i novi stepenik koji moram da pređem. Francuz Mondo je do sada najbolji protivnik sa kojim sam se suočio u ringu. Dva puta se borio za svetsku titulu i oba puta izgubio. Ima dosta mečeva u karijeri sa 6, 8 i 10 rundi. Veoma je iskusan i defintivno neće bit lako. Ja sam spreman za meč i obećavam publici da ću dati sve od sebe da ovaj meč završim kao i prethodna dva u Jagodini – nokautom - reako je Ražnatović.

- I ja sam prvi put u Srbiji. Srećan sam što sam došao u vašu zemlju i što ću imati prilike da se pokažem vašoj publici. Obećavam dobru borbu - rekao je francuski bokser.  

Svemu ovome prethodiće četiri uvodne borbe u kojima će rukavice ukrstiti kik bokseri Palminih tigrova i reprezentativci Vojvodine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija