• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2019

21:20

NASTAVIO PERFEKTAN NIZ! Veljko Ražnatović savladao Francuza Monda i produžio seriju nepobedivosti!

Ostali sportovi

NASTAVIO PERFEKTAN NIZ! Veljko Ražnatović savladao Francuza Monda i produžio seriju nepobedivosti!

Podeli vest

Veljko Ražnatović nastavio je perfektan niz otkako je uplivao u profesionalni boks. Pred više od pet hiljada vatrenih navijača u jagodinskoj hali "Jassa" na šestom trijumfu u isto toliko mečeva već sada najboljem srpskom borcu u kruzer kategoriji čestitao je daleko iskusniji Francuz Isosa Mondo

Kod Srbina, kako sam priznaje, ostaje blagi žal što meč nije završio nokautom (pobeda na poene 60:54), ali već 31. maja u hali “Ranko Žeravica” u Beogradu imaće novu šansu. 

Veljkov meč uživo su posmatrali ministri Ivica Dačić, Vanja Udovičić i Aleksandar Antić, a domaćin spektakla bio je predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma.

- Nikada ne mogu da budem potpuno zadovoljan kada protivnik izađe iz ringa na nogama, ali biće novih prilika za nokaute. Nadam se da ću već u svom sedmom meču zabeležiti i četvrti nokaut - u dahu  je rekao Ražnatović na putu od ringa ka svlačionici.

Foto: Promo

Što se tiče samog meča i daleko iskusnijeg rivala, kome je naneo 18. poraz u 25. ulasku u ring, Veljko kaže:

- Bio je izuzetan, tvrd, ali mu nisam dozvolio da napada mnogo - držao sam distancu. Pogodio sam ga nekoliko puta i mislio sam da će ti udarci da ga "završe", ali je ipak ostao na nogama svih šest rundi. Možda je trebalo više da ga nagazim na kraju, ali sam smatrao da je bolje da ne rizikujem. Meč je vć tada bio dobijen - bio sam bolji u svih šest rundi. Imao sam apsolutnu dominaciju, nijednog trenutka se nisam osetio ugroženim - istakao je srpski bokser.

(VIDEO) BRUTALNO! Konovalov nokautom u prvoj rundi odbranio titulu!

(VIDEO/FOTO) SRPSKI BORAC SPREMAN ZA SPEKTAKL U JAGODINI! Ražnatović: Poštujem Mondoa, ali probaću da ga nokautiram!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija