• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2019

21:08

PREŽIVEO JE UŽAS! Oglasila se Konorova žrtva: Plašio sam se za život!

Ostali sportovi

PREŽIVEO JE UŽAS! Oglasila se Konorova žrtva: Plašio sam se za život!

Podeli vest

Konor Mekgregor lako izgubi živce... Pre nekoliko dana priveden je zbog napada na svog navijača. Irac je oteo telefon, razbio ga i na kraju izgazio i deliće poneo sa sobom. Sada su u javnost isplivali novi detalji skandala koji je napravio MMA borac

Njegovo ime je Ahmed Abdirzak, ima 22 godine i do sada je bio veliki fan Konora Mekgregora. Hteo je da se slika sa njim, a ostao je bez telefona. 

(VIDEO) STRAŠNA SERIJA UDARACA! Samo je pao na kolena - Silva razneo "Crnu zver"!

Incident se dogodio ispred jednog hotela u Majamiju, a posle svega Konor je uhapšen.

- Otišao je sa tim zaštitnim znakom sa kojim ga viđate u UFC kavezu. Neću da lažem, bio sam uplašen za svoj život, tip je smrtonosno oružje. Pogledao sam ga u lice oči su mu bile iskolačene. Bio je jako ljut. Ne znam da li je bio pijan ili na nekim drogama... Izgledao je kao da je bio pijan - rekao je nesrećni navijač.

 

 

KAD KONOR PODIVLJA! Igrao se sa krokodilima, pa fanu uništio telefon i završio u pritvoru

Irac je na slobodu pušten uz kauciju od 12.500 dolara, ipak mogao bi da bude u velikom problemu jer ovo nije prvi put da napravi haos. Nedavno je kaznu služio uz društveno korisni rad. 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija